luni, 13 iulie 2009

Devierea R.L. premeditată în laboratoarele PSD încă din 2004

rady
2004-09-28 13:20:59
Devierea RL premeditatå in "laboratoarele" PSD inca din august 2001
Problemele de-acum de la "Romania libera", premeditate in "laboratoarele" PSD inca din august 2001

"Pana-n 2004 "Romania libera" va disparea ca ziar"

- anticipa inca din august 2001 Nicolae Ivanescu, omul de casa al senatorului de Arges Nicolae Vacaroiu si rubedenia ex-senatorului Nicolescu!
Un articol de Stefan Dumitru Afrimescu
Spre sfarsitul lunii august 2001, in timp ce fotografiam "viluta" senatorului de Arges Nicolae Vacaroiu situata in Valea Mare-Stefanesti (Arges), de pe un stalp de curent electric aflat pe domeniul public, am fost surprins de Nicolae Ivanescu, patronul Firmei "Sylva Grup", constructorul in subantrepriza al "vilutei" si responsabilul cu tot ce misca in zona. Am fost coborat de pe stalp, dupa care mi-a fost luat aparatul foto si mi-a fost confiscat filmul din aparat. Apoi am fost urcat cu forta intr-un jeep si amenintat cu SRI-ul si Politia. In cele din urma am fost dus la sediul firmei lui Nicolae Ivanescu "Sylva Grup", situat in Targul din Vale (Pitesti), introdus cu forta in sediul amintit si tinut sechestrat in jur de 3 ore si jumatate. Timp in care am fost jignit, intimidat si chiar amenintat: "Ba, tu nu vezi ca esti ultimul tampit?! Nu intelegi, ba, ca am cumparat toata presa?! N-aveti, ba, voi de la "Romania libera", cum va p... singuri contra vantului. Baga-ti dracului odata mintile-n cap si fa ce face toata presa, daca vrei sa-ti fie bine. Ca-ti spun eu, Ivanescu, "Romania libera" va disparea ca ziar pana-n alegerile viitoare, din 2004. Asta, asa, daca vrei sa stii. Daca te intereseaza! Si chestia aia cu fotoreportajul pentru campania de sustinere a Stefanestiului de a deveni oras, sa i-o spui lu' mutu'! Tu ai pozat o proprietate privata, care stii, ba, a cui este?! Stii ca este obiectiv strategic?! Stii ca va fi pazita militarizat?! Ia de colea 500.000 sa-ti cumperi cate filme vrei. Gunoiu' dracu'! Si dispari mai repede, pana nu ma razgandesc si te duc la prietenii tai politistii!"
Din pacate, singurii martori au fost "gorilele" dlui Ivanescu, trei la numar si cu el patru, care nu ar fi spus adevarul decat, poate, la judecata de apoi. Dincolo insa de atitudinea grosolana a lui Ivanescu fata de un jurnalist, extrem de interesanta a fost afirmatia: "Iti spune Ivanescu, "Romania libera" va disparea ca ziar pana-n alegerile viitoare, din 2004." Mai mult, cu nici doua saptamani in urma, in timpul unei discutii cu un ofiter SRI, purtata in Bucuresti chiar a doua zi dupa declansarea scandalului cu patronatul german, "cu totul intamplator", dom' ofiter stia si cu cine va fi inlocuit dl Petre Mihai Bacanu de la conducerea "Romaniei libere". Teribila "coincidenta" cu afirmatiile lui Ivanescu din urma cu mai bine de trei ani. O "coincidenta" marca PSD, elaborata in "laboratoarele" aceluiasi partid!
________________________________________

Niciun comentariu: