duminică, 27 februarie 2011

Dezvăluiri

Dezvăluiri
“Tribunul” –parlamentar european-Traficant de valori de patrimoniu! Preşedintele PRM, C.V.Tudor avea reţea internatională de traficarea valorilor de patrimoniu!!!

După cum este cunoscut, în timpul evenimentelor din 1989 Corneliu Vadim Tudor a stat ascuns prin te miri ce cotloane ale Romaniei, pană ce s-au liniştit cat de cat apele. Următorul pas făcut de Vadim, ajutat de Iliescu şi Petre Roman, a fost strangerea randurilor celor mai retrograzi ofiţeri şi subofiţeri ai fostei Securităţi şi adunarea lor sub flamurile unui partid pe care l-au numit, cum nici că se putea mai pompos, Romania mare. În frunte s-a autopropus Corneliu Vadim Tudor. Ca slogan şi-au ales “Jos mafia, sus patria!” Iar Vadim s-a autointitulat “tribunul!”Cel mana în “luptă” pe Vadim?! Nimic altceva decat de setea de putere şi goana după înavuţire. În continuare , urmează dezvăluiri incendiare despre cel autointitulat “tribunul”.

Traficant de opere de artă şi obiecte de cult, din patrimoniul naţional al Romaniei!

După cum este cunoscut, şi în timpul evenimentelor din dcembrie ’89 şi după aceea, graniţele Romaniei nu au fost tot timpul larg deschise. Doar trebuia să le fie asigurată retragerea agenţilor străini care cu ajutorul cărora fusese “făurită” lovitura de stat şi-au ajuns la putere groparii Romaniei: Iliescu, Roman, şi Năstase & Comp. Cine-şi imaginează că “băieţii” au plecat cu mainile goale din Ramania, după ce dăramaseră unul dintre cele mai totalitare Regimuri din Sud-Estul Europei se înşeală amarnic. Nu au plecat ei “minerii” după evenimentele din 13-15 iunie 1990, pană nu le-a mulţumit Iliescu personal şi plecau ditamai agenţii unor Servicii Secrete precum MOSAD şi KGB?! Şi totuşi, parcă s-au purtat mai omeneşte decat “minerii” noştri de toate zilele, respectiv, politicienii, afaceriştii de carton şi înalţii funcţionari publici! Unul dintre aceştia, care este nu doar politician, ci şi ditamai preşedintele unui partid care, mai are şi sloganul “Jos mafia, sus patria”, iar pe deasupra mai este şi europarlamentar, a fost ani la rand, traficant de opere de artă şi obiecte de cult, care făceau parte din patrimonial naţional şi cultural al Romaniei. Infracţiunea de care se face vinovat Corneliu Vadim Tudor, căci despre el e vorba, se numeşte Instigarea la alcătuirea de grupuri infracţionale, formarea şi aderarea la asemenea grupuri, ai căror membri erau trimişi să fure din muzee opere de artă şi de prin biserici, manăstiri şi lăcaşe de cult, obiecte de cult (icoane, odăjdii şi cărţi extrem de rare), pe care “oameni specializaţi” le treceau graniţa şi le valorificau în Occident, contra sume, care deşi păreau fabuloase, cel mai adesea nu reprezentau nici 30% din valoarea lor de piaţă. Deşi a fost şi destul de probabil că încă mai este o adevărată “hemoragie” de scuregere peste graniţe a obiectelor de patrimoniu, dovadă “Procesul aurului dacic”, nimeni nu a mers cu cercetările pană la capăt. Nimeni nu a ajuns încă pană la capii acestor reţele de traficanţi de opera de artă şi obiecte de cult din Romania spre alte zări. Ei bine, unul dntre capii unor astfel de reţele este însuşi C.V. Tudor. Acesta a fost indicat de zeci de traficanţi prinşi furand de prin muzee, manăstiri şi beserici sau vanzandu-le prinEuropa, care mai apoi au ajuns “chiriaşii” închisorilor patriei. Cine ar fi îndrăznit să se pună însă cu Vadim, mai ales în perioada în care s-a aflat la guvernare alături de PSD, ştiută fiind pietenia sa cu Iliescu, Nicolae Văcăoiu, sau Adrian Năstase sau cu relaţiile pe care le are în Poliţie, Parchete şi Justiţie?!
Ştefan Dumitru Afrimescu

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ce probe produci că a furat Vadim, că din textul tău nu rezultă asta, ci doar tu afirmi că a furat, fără o bază reală. Unde-s probele? Ai luat-o razna, băiete !

Anonim spunea...

Domnule Afrimescu, ca fost deputat sunt în măsură să vă spun că Vadim ne oprea la toţi parlamentarii PRM câte 10-20% din salariul de parlamentar, după cum avea el chef. În realitate, marele patriot este un mare patrihoţ, care nu are pentru cetăţenii acestei ţări decât un dispreţ mascat.

De teamă nu-mi dau numele dar vă asigur că aşa este. Colecta o făcea, o vreme, Mânzână.

Anonim spunea...

Domnu Afrimescu, ai scăpat de gazele lui Sile? Uite cum s-a pricopsit poetu lu peşte cu 5 ani la mititica şi matale nu ştii nimic !

http://www.criterii.ro/articole/articol/30730/Florian-Silişteanu,-un-ziarist-huligan-şi-cerşetor


http://www.bitpress.ro/articole/eveniment/9172/jurnalistul-florian-silisteanu-l-a-atacat-cu-spray-paralizant-pe-ecologistul-ion-negus.html

Afrimescu spunea...

Din păcate...
Din păcate scăpă Sile de Neguş, nicidecum restul lumii de gazele lui Sile.

Afrimescu spunea...

"Anonimului" care îi ia apărarea lui Vadim: citeste şi mai reflectează.

"Domnule Afrimescu, ca fost deputat sunt în măsură să vă spun că Vadim ne oprea la toţi parlamentarii PRM câte 10-20% din salariul de parlamentar, după cum avea el chef. În realitate, marele patriot este un mare patrihoţ, care nu are pentru cetăţenii acestei ţări decât un dispreţ mascat.

De teamă nu-mi dau numele dar vă asigur că aşa este. Colecta o făcea, o vreme, Mânzână". Iată ce susţine un alt "anonim". Contrazice-l.