duminică, 20 februarie 2011

DEZVĂLUIRI-Somnul Justitiei romane naste mostri!

DEZVĂLUIRI
Somnul Justiţiei romane naşte monştri!
Trei miliţieni şi-un episcop, autori a cinci crime, rămase cu autori necunoscuţi!

Există în lume, deci şi-n Romania, criminali şi criminali: autori ai unor crime politice, criminali în serie, criminali accidentali şi criminali iresponsabili, cum la fel există criminali care-şi recunosc singuri crimele şi se predau de bună voie, dar sunt şi criminali care nu şi-au recunoscut crimele nici măcar atunci cand li s-au pus în faţă toate probele. Criminalii sunt din toate păturile sociale, inclusive din radurile celor care ar trebui să-i apere pe cei vulnerabili şi care, în loc să-i apere, îi ucid cu sange rece. Culmea este că îi mai şi plăteam pentru a ne ucide colegii, prieteni sau rudele. Asemenea cazuri sunt şi cei trei foşti miliţieni şi apoi poliţişti, cu cele patru crime săvarşite de ei, dar rămase cu autori necunoscuţi (renumitele A.N.-uri), pe semne, aceştia fiind mai presus de legi!
Unde Justuţie nu e, nimic nu e! Autorii crimelor rămase cu autori “necunoscuţi”!
*-Mihai Cruceană fost şef la Cercetări Penale din IJP Printre cei plătiţi din bani publici, pentru a apăra legea şi pe cetăţeni, s-a numărat şi maiorul de poliţie Mihai Cruceană, fost şef la Cercetări Penale din IJP Argeş, pensionat între timp în baza unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului Văcăroiu. Odată cu ieşirea la pensie a încasat de la statul roman un milliard de lei salarii compensatorii şi gradul de col. De poliţie. Mihai Cruceană a “aterizat” în Argeş, fiind mutat disciplinar de la IJP Constanţa, unde ucisese în bătaie un suspect, pană la urmă un tot om, în arestul Poliţiei Constanţa. Înaine să ajungă şef la Cercetări Penale a fost şeful Poliţiei Arpechim Piteşti, unde a mai ucis un om, angajat al Arpechim, pe care l-a prins furand benzină dintr-un rezervor. În loc să-l lase să iasă din rezervor, Mihai Cruceană l-a împis şi victim a căzut în rezervororul plin cu benzină, apoi a închis capacul rezervorului blocandu-l cu prezoanele aferente. A plecat apoi fără să mai spună nimănui, nimic, niciodată. Pentru rezultate deosebite a fost avansat şef la Cercetări Penale din IJP Argeş. Cat şef al cercetărilor penale din IJP Argeş, principala metodă folosită pentru a smulge suspecţilor declaraţiile care îi convenea, era bătaia cu parul în stomac. Cei mai mulţi declarau şi ce nu săvarşiră vreodată, numai să scape din ghiarele brutei. În felul acesta reuşea să resolve şi multe dintre cazurile cu A.N.-uri, punandu-le infracţiunile în spinarea unora, care nici nu auziseră de cazurile respective.

*-Căpitanul Lăpuşneanu, fost şef la Pază şi Ordine din IJP Argeş
Şi fostul fostul sergent major Lăpuşneanu a a lucrat ani de zile pe platform Arpechim Piteşti.cu gradul amintit. În acea calitatea, într-o noapte plioasă l-a pandit şi l-a bătut pe maistrul Bazavan, angajat al Arpechim pană l-a ucis. Apoi l-a pus în portbagajul Daciei proprietate personal a vitimei, Pentru a şterge urmele crimei i-a pus alături un “film de 10 litri cu benzină, pe care l-a găurit. Apoi a închis portbagajul şi a plecat liniştit la birou. Victima a fost găsită a doua zi decedată în portbagajul ropriei “Dacii”, de către familie, iar sergentul major Lăpuşneanu nu numai că nu a păţit nimic, dar a mai fost şi avansat, ajungand după 1990, căpitan şi chiar şef al Pazei şi Ordinii din IJP Argeş.

*-Fostul şef de la “doi şi-un sfert” Argeş-autor al unui accident mortal pe trecerea de pietoni, scăpat de consoarta-judecător!
Beat “mangă”, fostul şef de la fosta “doi şi-un şfert”, Dumitru soţul judecătoarei Marioara Dumitru a ucis un bătran pe trecere de pietoni. După producer accidentului, cel care trebuia să protejeze poliţia de corupţie şi abuzuri şi-a mutat consoarta în locul său la volan şi-au aşteptat venirea ambulanţei şi a colegilor de la Poliţia Rutieră. În urma constatărilor s-a stability că la volanu autoturismului proprietate personală, s-a aflat judecător Marioara Dumitru, soţia autorului real al accidentului, care ucisese din culpă un pieton ce traversa strada chiar pe trecerea de pietoni, dar care nu a mai putut fi evitat de către dna judecător al VCurţii de Apel Piteşti. Dosarul a fost muşamalizat şi nimeni nu a păţit nimic. Mai mult decat atat, ca în atatea alte cazuri şi în cazul fostulu şef de la fosta “doi şi-un sfert”, vinovat a fost găsit tot mortul.

*-Şi episcopul Calinic Argatu are pe conştiinţă viaţa unui pieton!
Despre arhiepiscopul de Argeş Calinic Argatu am tot scris. Ca orice fost turnător şi mai apoi securist care se respectă, a făscut, pe langă turnătorii şi cate alte nelegiuri şi un accident rutier chiar în buricul Piteştiului, respective în intersecţia din zona Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM-ul) de azi). Aflat la volanul autoturismului Episcopiei Argeşului şi Muscelului, avandu-l alături pe Caliopie, a produs un accident mortal chiar pe trecerea de pietoni din intersecţia semaforizată amintită. Fără să ţină sema de culoarea verde pentru pietoni a intrat în intersecţie şi a accidentat mortal un bătran care traversa regulamentar intersecţia. Pană să vină ambulanţa şi Poliţia rutieră episcopul a făcut schimb de locuri cu administratorul Episcopiei Caliopie. Pană la urmă şi acel dosar a fost muşamalizat, niciunul dintre cei doi, Calinic şi Caliopie nepăţind nimic. Şi în acest caz tot mortul a fost de vină. Ce căuta să traverseze chiar pe verde şi tocmai cand în intersecţia se afla episcopul de Argeş?!
ştefan dumitru afrimrescu

.

Niciun comentariu: