vineri, 19 noiembrie 2010

Surprize, surprize! doar? Odrasla lui Fătuluiu împrumută bani cu camătă!

Surprize, surprize doar!?
Odrazla lui Fătuloiu împrumută bani cu camătă

Cu mai puţin de 6 luni în urmă un săptămanal piteştean aborda un subiect extrem de delicat. Săptămanalul în cauză titra: "Fiul secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu, Alexandru Fătuloiu (Alex), împrumută bani cu camătă", amatorilor de astfel de împrumuturi, adevărate senzaţii tari.

Cine este Dan Valentin Fătuloiu?

Fostul chestor al Poliţiei Romane, Dan Valentin Fătului este originar din Topoloveni. După un stagiu efectuat prin Argeş, perioadă în care s-a "remarcat" în timpul episodului "Berevoieşti", cand căra dosare cu Dacia pik-up.În în rest a fost un "iliustru necunoscut". S-a făcut remarcat pe bune abia în Damboviţa ca şef al IJP. Nici trecutul moştenit pe linie paternă nu este unul tocmai de invidiat, tatăl său, Nicolae Fătuloiu find torţionarul "ţărănistului" Ion Diaconescu, prin închisorile comuniste. Ion Diaconescu este originar din Dobreeşti Argeş, comună situată la o aruncătură de băţ de Topoloveni. Dan Valentin Fătului a fost propulsat în structurie MAI de către naşul său, chestor Nicolae Berechet, la randul lui, fost şef al Poliţiei Romane, personajul care i-a călăuzit paşii spre varful IGPR, şi care, continuă să i-i călăuzească şi-n ziua de azi. Precizăm că Nicolae Berechet a fost cel mai longeviv şef în structurile Internelor, ceea ce i-a facilitat cunoaşterea pană la detaliu a tot ce mişcă în MAI. De fapt se poate spune fără teama de-a exagera, că Berchet este cel care profesionalizat corupţia în MAI şi IGPR. Tot despre Dan Valentin Fătuloiu "folclorul" vorbeşte de implicarea în furturile de carburanţi din conductele Petrom şi Compet, fiind considerat omul care, cand nu dădea "ponturi", dădea "verde" la atacurile asupra conductelor, desigur, contra sacoşe pline cu "paray". De altfel, şi la această oră, o parte dintre valutiştii din parcarea Hotelului Muntenia din Piteşti rulează valutele chestorilor Berechet şi Fătuloiu. Şi o fac de vreo 17-18 ani încoace, iar odrazla chestorului Fătuloiu, Fătuloiu jr, alias "Alex" dă bani cu camătă, încercand probail să rotunjească şi el cum poate conturile seniorului.

Războiul Tobă - Fătuloiu

Rivalitatea dintre Dan Valentin Fătuloiu şi actualul şef al Poliţioei Romane nu este de ieri-de azi, ci de ceva vreme. Mai excat din clipa în care dom Fătuloiu a fost pus pe liber din fruntea IGPR şi trimis la Poliţia Capitalei, unde nu a făcut prea mulţi purici, fiind destuit şi de la Capitală. La această oră lucrurile stau un pic diferit. Lupta se dă la nivel de grupări: Gruparea Fătului şi PDL, pe de-o parte şi Gruparea Petru Tobă şi PSD, pe de-altă parte. Fătuloiu e susţinut din teritoriu de către fosul chestor Berechet, de cumnatul său Paul Ogaru, şef pe la ANDR, de primarul comunei Bradu, Frătică, apropiat al Elenei Udrea şi de senatorul PDL Andrei, şeful PDL Argeş, iar de la centru de către Gruparea "Bolnda de la Turim", viitoare şefă a PDL Bucureşti.Prin schimbarea celor 10 şefi ai tot atator Inspectorate de Poliţie din ţară, Fătuloiu intenţionează să-i asigure PDL "fidelizarea" electoratului la viitoarele alegeri din 2012.
ştefan dumitru afrimescu

2 comentarii:

Anonim spunea...

minciuni si fabulatii.rusine!

Afrimescu spunea...

S-a vazut. Astept scuze. Ma mai gandesc daca o sa le si accept.