joi, 1 iulie 2010

O parte din averea ex-deputatului PRM, comunisto-securistul Dan Zanafirescu!

PRM Argeş - De la avocat înlocuit cu-n inculpat, la inculpat schimbat cu-n securest!
O parte din averea colonelului de securitate Dan Zamfirescu, fost deputat PRM, 2004-2008

Fostul deputat PRM între anii 2004-2008, Dan Zamfirescu detine o avere de invidiat. Este actionar la SC “Tribuna Economică” SA Bucuresti , la SC “DGC CONSULTING” SRL, patron SC “AGROTOP” SA Topoloveni, actionar , SC “SIN D & D” SA. D-l Dan Zanfiresc a intrat in posesia unui teren agricol la Topoloveni în suprafaţă de 2,5 ha, unde cumnatul lui este cunoscutul primar Gheorghiţă Boţarca, printre cei mai bogati primari din Argeş. Primar, despre care presa scrie de-aproape 20 de ani, fără să i se întample nimic. Şi aceasta şi datorată relaţiilor de rudenie dintre cei doi: sotia dlui Zamfirescu este verisoară primară cu primarul Boţarcă. Atat Dan Zanfirescu cat si sotia sa, Daniela au lucrat in acelasi sistem, al fostei securitatii, ceea ce a făcut ca de fiecare dată, primarul şi camarila sa, în frunte cu Dan Zamfirescu, să iasă basma curată, chiar dacă “udau şi canapeaua”!

Despre cum “banul trage tot la ban şi păduchele tot la…păduche”!
Ca şi cum nu i-ar fi fost de-ajuns societăţile la care este patron sau acţionar, d-l Zamfirescu s-a pricopsit şi cu vreo cateva aprtamente: unul în “Şoseaua Panduri” , nr 7 , un altul in “Calea 13 Septembrie” şi în ,,Pescarilor”, şi în un al patrulea în “Drumul Taberei”, toate patru în Bucureşti. Mai deţin un apartament şi în Mamaia, situat într-un bloc numai de “barosani”. În Topoloveni deţine una bucată vilă în suprafaţă de peste 300 m.p., situată între vila primarului Boţarcă si cea a odraslei acestuia. “Cocioabă”, a cerei valoare este de peste 300 mii euro. “Este o vilă cu o arhitectura deosebita , cu dependinte si o terasa, unde se poate face o nunta de peste 200 persoane, o vila dotată cu porţi din fier fosrjat, cu deschidere electronica si supraveghere video.
La Cateasca a mai deţinut o “casă de vacanţă, primită sub forma de “donatie“ probabil de la vreo “matuşă Tamara“, vandută însă în 2007, cu suma de 55 mii de euro după cum rezultă din documentele de vanzare – cumparare. “Căsuţa”de vacanţă a fost cumpărată de către dna Iordache Alice Coralie Claudia, din Bucuresti, cu domiciliul pe str. Stirbei Voda, nr.126 , et II , ap 5.. Blocul din “Şoseaua Panduri” a fost cumparat in anul 1991 cu suma de 1.373. 000 lei, iar apartamentul din “13 Septembrie” a fost achiziţionat in 1996 cu 1.600.000 lei. Oare cine avea in perioada aceea, atatia bani?

„Afaceri” pe Clisura Dunării cu carburanţi, în plin embargou ONU, impus Iugoslaviei!
D-l Zanfirescu a facut trafic cu carburanti pe clisura Dunarii in perioada in care exista embragoul ONU asupra Iugoslaviei privind carburantii, perioadă in care a acumulat sume mari de bani neimpozitate. Intreaga contrabanda cu carburanti pe clisura Dunarii a facut obiectul unui dosar penal , dosar cu care Zanfirescu Dan este santajat. Acesta fiind si interesul pentru care a fost plantat in apropierea lui Vadim Tudor si de a deveni deputat, pentru a-I fi asigurată imunitatea . Din momentul in care a devenit deputat si apropiat al lui Vadim Tudor, il minte cu asa zise “note secrete”, de fapt niste inventii in marea lor majoritate, si pot dovedi oricand ca sunt nişte minciuni. Oricine o poate dovedi chiar lui Vadim Tudor, că sunt nişte minciuni. Dan Zanfirescu mai are si nişte acţiuni la limita legii la firma “DGC CONSULTING 2002” SRL, firmă care isi are sediul social in apartamentul din “Calea 13 Septembrie”, nr 106, bl 50, sc 1, ap 3, Bucureşti. O parte din acţiunile acestei firme se desfasoară în sistem “suveică”, între “CEMENTIR International” SRL , punct de lucru Portul Nou, incintă, Bucureşti, sect 2 şi SC “MITROCIM” SA, unde există directorul Mihai, fost ofiţer de securitate. Firma d-lui Zanfirescu preia cantităţi mari de ciment, le vinde la diversi beneficiari numai pe baza de aviz, primeşte CEC-uri pe numele de Dan Zanfirescu, însă banii întră într-un cont al BCR, Sucursala Unirii, cu nr. RO02RNCB 0082023072180001. Despre toate aceste “inginerii” sau cum vreţi să le denumiţi, cu ciment, s-au prins si “băieţii“ care se ocupă cu controlarea CEC –urilor in alb, care nu se mai încaseazî niciodată de către beneficiari. Acest serviciu se află în incinta RATB Bucureşti, si aparţine de secţia 14 de Politie. Mai există şi un dosar de evaziune fiscală la Parchetul si Garda Financiară Olteniţa. unul dintre cei care au fost păcăliţi în aşa zisele “afaceri” cu ciment, dl GEO COS de la firma “GEOCOST VALIMARK” din com Frumuşani, din jud Calarasi, care a pierdut sume importante de bani şi care poate da relaţii şi mai complete. Mai putem arăta că firma SC “SIN D & D” SRL, este firma la care este asociat cu un nepot de al său, Sin Nicolae, care a adus din din Occident în perioada cat a fost deputat PRM, 2007-2008 zeci de autoturisme străine, pe care le-au valorificat împreună, fără a mai plăti şi taxele aferente. Acestui Sin Nicolae i-a dat suma de 8 miliarde de lei ca să cumpere mai multe capete de tractor, adica TIR-uri, numai partea motoare, iar acesta i-a dat “ţeapa”. Acum il caută peste tot si il ameniţă că banii sunt ai lui Vadim şi că-l bagă în puşcărie. Am mai descoperit noi, că d-l Zanfirescu a mai avut un apartament si in “Drumul Taberi”, la nr 50, Bucuresti, deci se făcură patru apartamente, vila super tare de la Topoloveni, casa de vacanţă de la Căteasca si apartamentul de la la Mamaia.
De menţionat că la Topoloveni, împreuna cu primarul Boţarcă a cumparat niste rezervoare din fibra de sticla, patru bazine, pe care le-a ingropat pe terenul lor de langă podul construit din bani europeni şi care a făcut obiectul unor cercetări penale vaste, pentru că a fost mutată locaţia podului, iar banii europeni au fost folosiţi în scop personal, podul fiind construit pe terenul propriu si folosit numai de ei in scop personal, aşa cum se vede şi din anume fotografia alăturată. Dan Zanfiresu şi primarul Boţarcă au cumparat cele patru rezervoare pentru a face din ele fie crescatorii de peste, fie rezervoare pentru o viitoare staţie PECO. Avem informatii ca bazinele nu au fost plătite şi ca firma care le-a adus, este aceeaşi firmă care face anvelopara blocurilor din Topoloveni, rezervoarele constituidu-se intr-un soi de şpagă sau commission, pentru a castiga licitaţia. D-l Zanfirescu mai detine si 3 autoturisme de lux, o Toyota , un Volswagen si un Volswagen 4x4. De la la “AGRO TOPESAD” Topoloveni, numai intr-un singur an a caştigat aproape 256 miloane lei, acestora li se adaugă sumele obţinute din afacerile de contrabandă cu carburanţi de pe clisura Dunării, başca pensia lui de 216 milioane lei, de fost ofiter superior de securitate, si a soţiei care la randul ei are o pensie de 180 milioane lei, tot de la SRI. Avem aici de-a face cu un om caruia de 10 ani ii intra in casa aproape 400 milioane lei numai din pensii. Că are bani de-i întoarce cu lopata, o dovdesc şi dividendele încasate de la SC “Tribuna Economică” de peste 420 milioane pe an, başca cei 3500 euro lunar, de la închirierea unui apartament.

Din ciclul, “Dacă pămant nu e, nimic nu e” În continuare ne vom referi şi la niste terenuri pe care Dan Zanfirescu le deţine in comuna Gurbănesti , jud Calarasi. Este vorba de vreo 7 ha, date de un oarecare Jelev, fost “colonel” de securitate, care de fapt a fost plutonier adjutant, dar a fost impus de Zanfirescu în jud Călăraşi, asa cum şi-a mai impus oamenii lui şi la Lehliu, şi la Oteniţa, cu totii “cotizand” cu sume fabuloase si apoi dand chik-suri, aşa cum de fapt s-a implicat si la Arges, impunandu-l pe Col Slabu. De altfel, gruparea, Slabu, Miriţă, Zamfirescu şi Boţarcă, pe mană cu secretarul Primăriei Bogaţi, sunt cu toţii implicaţi intr-o afacere cu terenuri forestiere, gruparea dovedindu-se o “combinaţie letală”, pentru vreo 300 ha de pădure. Mirita a mai fost pus in posesie pe alte cateva ha de pădure, pe care la scurt timp le-a tăiat ilegal la ras. Nimeni nu mişca însă in fata dlui Miriţă pentru că soţia este cunoscuta judecatoare Miriţă de la Curtea de Apel Pitesti. Mirită Ilie se laudă la toţi, care stau să-l asculte, că l-a salvat de la moarte pe Vadim in 1992, la Constanta. De altfel Mirita Ilie este cunoscut in zonă ca vechi colaborator al fostei Securităţii. Acelaşi Mirita Ilei nu a mai călcat prin sediul PRM, exact de la fuga “găştii” lui Manzană, pană mai acum o lună în urmă, cand a fost instalat col Slabu, cel care, în nopatea de 24 august 2000 a sustras din sediul Gelsor 1,6 miliarde lei, banii depunenţilor FNI, si care a stat la “cutie” pană cu o lună în urmă, cand a obtinut de la Parchet neînceperea urmăririi penale (NUP), întrucat vezi doamne, nu a existat nicio faptă penală. Ca şi cum “şterpelirea” celor 1,6 miliarde lei din sediul Gelsor, s-a dovedit a nu constitui faptă penală. Dar, d-l Zanfirescu s-a implicat si la Arges si a reşit să spargă organizatia aşa cum a reuşit şi la Dimboviţa, şi la Vilcea, ca şi la Calarasi. “Peste to dom’ne, pe unde a trecut, s-a ales praful de PRM, si nimeni nu vrea sa priceapa că e venit in PRM cu misiune clară. Dacă am corobora actiunile lui din teritoriu, cu minciunile pe care le toarna d-lui Vadim, ne-am da seama ca d-l Zanfirescu niciodata nu a dorit sa intareasca PRM –ul, ci din contră”, susţin caţiva PRM-işti care mai au încă oarece curaj.

Afaceri ilegale cu material lemnos
Totodata, d-l Znfirescu, prin prisma înrudirii cu primarul Boţarca, e prieten cu toti potentatii din zonele unde face diverse afaceri. Să amintim bunăoară, despre o notificare venită de la Judecatoria Topoloveni, în care, primarul Botarcă a înregistrat “Asociatia Proprietarilor de Păduri”, numită “Stejaru” , prin care pană acum a acumulat osuprafaţă de 700 ha de padure. Nici un proprietar nu stie unde ii este pozitionată proprietatea, desi au acte de proprietate oamenii nu au fost pusi niciodata in posesie, “pentru binele padurii”, vezi Doamne. Lemnul din pădurile oamenilor din Topoloveni este vandut la drumul mare de pădurarii primariei, Udeanu (tată şi fiu) şi Munteanu, fără niciun act şi fără nicio teamă. Cine să-I controleze pe ditamai primarul, cand la cheremul lui Boţarca stă procurorul sef Toma, judecătorii si mai ales poliţiştii din zona?! Dacă cineva se revoltă, este scos rapid din asociatie si pus eventual in posesie la marginea proprietatilor, intr-o vale sau in vreo viroagă, unde nu mai exista nici surcea de lemn. Nou intrat in Asociaţia “Stejaru” este si d-l Dan Zanfirescu, îmbogăţind patrimoniul asociaţiei cu încă 70 ha! Dl Zanfirescu a dobandit proprietătile prin hotărari judecătoreşti. Din cate cunoastem d-l Zanfirescu are mulţi înaintaşi si foarte înstăriţi, deoarece a dobandit proprietăti si prin Cateasca si cine stie pe mai unde, pe lună sau pe Maete. Tot in cadrul asoicatiei Topoloveni d-l Botarca si Zanfirescu l-au angajat pe un oarecare Udeanu, tata si fiu, care sunt salariati la primarie, dar lucrează pentru asociaţie, ca şi d-l Munteanu. Cei trei taie padurea si vinde lemnul.
In aceeasi nota mai scrie că se afla in proces cu primaria Bogati, pentru cele 300 ha padure.

Zanfirescu, Boţarcă şi Bunduc, falşi latifundiari de Tulcea!
Dl Bunduc, fost presedintele Consiliului Judetean Tulcea pană-n 2008, din partea PRM, intr-o combinatie cu Boţarca si Zanfirescu, pe vremea aceea parlamentar, au făcut documente false pe baza de martori la Judecatoria Topoloveni, şi au reuşit, să obţină hotărare judecatorească si sa fie pusi in posesie pe 47 ha de Delta, taman la Sulina.

În loc de concluzii
“Ar mai fi multe de spus, dar ne oprim deocamdata aici, făcand două promisiuni: 1-că vom reveni foarte curand; şi 2-că o sa fim cu ochii pe d-l Zanfirescu (care a parjolit totul pe unde a trecut şi care face numai combinatii sinistre), ca pe butelie. Acest Zamfirescu l-a pus pe Neguş, să scrie tot felul de anonime, pană cand, pană şi Neguş s-a “prins” că, de fapt combinaţia: Boţarca, Zanfirescu şi Miriţă, este făcută pentru a prădui tot ce a mai rămas de prăduit prin zonă şi de a preda organizaţia PRM, organizatiei PSD şi lui Botarca. Mai cu seamă că Dan Zanfirescu are ganduri mari, pentru alegerile din 2012. Chiar pentru Neguş, căruia i-a promis că dacă tace si nu se revolta, v-a fi cap de listă la Consiliul Local Maracineni si-l v-a sprijini să ajungă primar de Mărăcineni”. De asemenea Neguş a declarat la Arges Tv ca, nu se lasă “pana nu v-a devoala toate hotiile acestor indivizi”. S-o vedem şi pe-asta. Pană atunci, no coments! Ştefan Dumitru Afrimescu

Niciun comentariu: