sâmbătă, 28 ianuarie 2012

JANDARMII CLUJENI...

JANDARMII CLUJENI DISPONIBILIZATI IN URMA REFORMEI SI REANGAJATI DUPA CE AU CISTIGAT IN INSTANTA PROCESUL CU INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDETEAN CLUJ, SUNT DIN NOU PUSI LA DISPOZITIE

IN ACEASTA SITUATIE SINT 15 SUBOFITERI OPERATIVI DE LA I.J.J. CLUJ CARE AU DAT IN JUDECATA UNITATEA MILITARA SI CONDUCEREA ACESTEIA.AU CERUT SUSPENDAREA ORDINULUI DIN IUNIE 2011 DE PUNERE LA DISPOZITIE,ORDINUL DE TRECERE IN REZERVA SI SUSPENDAREA EXAMENULUI DE EVALUARE.TRIBUNALUL CLUJ A FOST DE ACORD CU ACEASTA CERERE SI A HOTARIT REANGAJAREA LOR PE FUNCTIILE AVUTE ANTERIOR EXAMENULUI DE EVALUARE.

DESI INSTANTA DISPUNE "SUSPENDAREA ACTULUI ADMINISTRATIV A EXAMENULUI DIN IUNIE 2011,A ACTELOR ADMINISTRATIVE DE PUNERE LA DISPOZITIE PRECUM SI A ACTELOR ADMINISTRATIVE INDIVIDUALE DE TRECERE IN REZERVA PANA LA SOLUTIONAREA PE FOND A CERERII DE ANULARE A ACESTOR ACTE",CONDUCEREA UNITATII IGNORA DECIZIA INSTANTEI SI II REPUNE LA DISPOZITIA COMANDANTULUI UNITATII PE O PERIOADA DE 3 LUNI,IN SPERANTA CA,DUPA CELE 3 LUNI,SA II POATA
TRECE,DIN NOU,IN REZERVA.

EI AU ATACAT IN JUSTITIE ACEST ORDIN DE PUNERE LA DISPOZITIE SI LEGALITATEA PRIMEI PUNERI LA DISPOZITIE (IUNIE 2001),.ASUPRA PRIMEI PUNERI LA DISPOZITIE PLANEAZA SUSPICIUNI CUM CA S-AR FI INCALCAT GRAV LEGILE MILITARE.

EI MAI CER SA SE FACA PUBLICA DATA LA CARE S-A EMIS ORDINUL DE PUNERE LA DISPOZITIE DIN IUNIE 2011 SI NUMARUL ACESTUI ACT.

PRINTRE NEREGULILE RECLAMATE DE CEI 15 SUBOFITERI LA PROCESUL CISTIGAT AU FOST:
*-1) SCHIMBAREA LOCULUI DE DESFASURARE A EXAMENELOR DE EVALUARE DE LA DEPARTAMENTUL LOGISTICA LA DETASAMENTELE DE
ORDINE PUBLICA SI PAZA.

*-2) MUTAREA SUBOFITERILOR TEHNICI DE LA LOGISTICA LA ORDINE PUBLICA SI PAZA.IN URMA ACESTEI MUTARI, AU DEVENIT SUBOFITERI OPERATIVI PESTE NOAPTE,INCALCINDU-SE LEGI MILITARE.

*-3) NUMIREA SUBOFITERILOR TEHNICI (BUCATARI,FRIZERI,INSTALATORI,ELECTRICIENI,FOCHISTI,ZUGRAVI,FAIANTARI,PARCHETARI, SOFERI,MECANICI AUTO SI A CELOR BIN BIROURI), DIRECT IN FUNCTIE DE ORDINE PUBLICA SI PAZA,IN TIMP CE CEI CARE ERAU PE ACESTE FUNCTII DE 2-18 ANI SUNT OBLIGATI SA DEA EXAMEN INTRE EI.

*-4) PERIOADA INTRE AFISAREA TEMATICII SI PINA LA EXAMENUL DE EVALUARE A FOST SCURTA.S-A AFISAT TEMATICA IN 23.06.2011 SI EXAMENUL S-A DESFASURAT IN 29.06.2011.

*-5)ORDINUL DE PUNERE LA DISPOZITIE (DIN IUNIE) SI CRITERIILE DUPA CARE AU FOST DISPONIBILIZATI (TRECUTI IN REZERVA),ESTE O ENIGMA PENTRU CEI 15 SUBOFITERI.

*-6) LA ACEASTA EVALUARE NU AU PARTICIPAT:FRATELE D-LUI COLONEL POP EUGEN,SOTIA D-LUI COLONEL ILCA, AMANTE (STIE D-L COLONEL POP EUGEN),CUSCRII,NASII,FINII SI CONSATENII CELOR DIN CONDUCEREA
UNITATII,CEI DE LA LOGISTICA ,CARE LUCREAZA DIN PLIN PE LA CASELE SI CABANELE SEFILOR(AU CUNOSTINTA DESPRE ACEST ASPECT DL. GENERAL DE BRIGADA LITAN AUREL,DL.COLONEL ILCA,DL.COLONEL NEMES,DL.COLONEL POP EUGEN,DL.COLONEL POPESCU DORU ETC,).

*-7) EXAMENELE DIN LUNA AUGUST AU FOST VICIATE DE CATRE COMISIILE SI BIROUL RESURSE UMANE CARE LE-AU ORGANIZAT:UNORA
LI S-AU DAT SUBIECTELE,ALTORA LI S-AU PUS INTREBARI VOIT GRESITE, ETC.

*-8) EI NU STIU CIND AU FOST CORECTE EXAMENELE:IN LUNA AUGUST CIND S-AU DAT PROBE FIZICE(MIN.NOTA 7),PROBE ORALE (MIN.NOTA 7)SI
SCRISE DIN LEGISLATIE (MIN.NOTA 7),IN CONDITIILE IN CARE ERAU CITE UNUL(1)PE POST SAU ACUM, CAND S-AU SCOS POSTURI LA CONCURS SI AU FOST OCUPATE IN URMA UNUI SIMPLU INTERVIU.

EI MENTIONEAZA CA AU DAT IN JUDECATA I.J.J.CLUJ (DATORITA CELOR MENTIONATE ANTERIOR) SI NU MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR.

PE "TRIBUNALUL CLUJ" SE POT VEDEA DOSARELE:
--NR.8685/117/2011-PROCES CISTIGAT DE CEI 15 SUBOFITERI
--NR.838/117/2012-PRIN ACESTA SUBOFITERII ATACA LEGALITATEA CELOR DOUA ORDINE DE PUNERE LA DISPOZITIE SI LA FAPTUL CA I.J.J.CLUJ NU RESPECTA HOTARIREA INSTANTEI DE A-I REPUNE PE FUNCTIILE ANTERIOARE EVALUARII DIN IUNIE 2011.

--NR.9447/117/2012-PROCES CARE VA INCEPE IN 9 MARTIE 2012 SI SE REFERA LA ANULAREA ACTELOR ADMINISTRATIVE EMISE DE I.J

Niciun comentariu: